Poker gratis

Poker gratis

Trots att Texas Hold ’em på nätet inte är lika stort idag som när pokerboomen befann sig 2003, finns det fortfarande miljontals aktiva spelare. Medan det är vissa som skapar sitt levebröd på detta, spelar de flesta endast för nöjes skull i hopp om att tjäna lite extra. Detta är poker en utmärkt spelform för online och poker utan insättning till ett av de mest attraktiva erbjudanden.

Inte bara för att ens egna skicklighet lönar sig i längden, men för att det är möjligt att aldrig behöver riskera några egna pengar för att vinna. Spela gratis poker och vinn riktiga pengar är fullt möjligt genom både free rolls och gratispengar som delas ut vid registrering av ett spelkonto. Detta är något som vi i följande artikel har tittat närmare på.

Poker gratis Texas Hold 'em spel

Spela poker gratis och utan att sätta in pengar

Det vanligaste sättet att spela poker på helt gratis är att ta del av så kallade free rolls. Detta är turneringar som inte har något inköp, men som ändå erbjuder en prispott av riktiga pengar. Det finns ett flertal spelsidor som regelbundet erbjuder dessa utan något annat krav än att du har ett spelkonto. För att bara nämna ett par stycken, har du t.ex. Duck Poker, Party Poker och PokerStars.

Du kan finna att dessa free rolls i princip alltid erbjuds inom pokerformen Texas Hold’em. Detta är nämligen den mest spelade och populära formen av poker, vilket även återspeglas i att de bästa filmer om spel ofta handlar om just Hold’em. Även om du kan spela helt gratis och tjäna en extra slant genom att göra så, är nackdelen med turneringar utan krav att prispotten många gånger är ganska låg.

Det ska nämnas att det förutom free rolls vanligtvis erbjuds bord med låtsaspengar. I dessa är det dessvärre inte möjligt att kamma hem några riktiga vinster, men det är trots allt ett utmärkt sätt att avnjuta poker på helt gratis.

Free Rolls för nyregistrerade spelare

Förutom de free rolls som regelbundet erbjuds utan några krav, kan du finna att det finns speciella sådana som ingår i välkomstbonusar. Fördelen med dessa gratisturneringar är dels att de har ett betydligt lägre deltagarantal då endast nyregistrerade spelare kan ta del av dem. Detta gör att dina vinstchanser blir betydligt bättre.

Inte nog med ovanstående, men du finner även att prispotten i regel är avsevärt högre. Det kan t.ex. handla om en total vinstsumma på så mycket som 10,000 kr, vilket med ett lågt deltagarantal ger dig ett riktigt bra värde. Dessa free rolls för nya spelare är ett av de mest värdefulla sätten du kan spela Texas Hold’em på helt gratis.

Poker pengar vid registrering

Medan free rolls för nyreggade spelare alltid är en fantastisk bonus att del av, är det inget som slår gratis poker pengar vid registrering. Genom att bara öppna ett konto, kan du helt gratis få pengar att spela för. Ibland krediteras dessa som turneringsbiljetter, varav de antingen kan användas på vissa utvalda turneringar eller valfria sådana. Andra gånger är det riktiga pengar som du får, vilka kan användas på alla spel, såsom cash games på Hold’Em, Omaha, 7 Card Stud, med mera.

svenska pengar

Summan du kan få är allt ifrån 20 kr och ända upp till 200 kr beroende på var du spelar. Det är på vissa ställen dessutom möjligt att få så mycket som 1500 kr helt gratis. Alla dessa pengar krediteras däremot inte på en och samma gång. Det kan handla om att du får 200 kr direkt och sedan behöver samla på dig ett visst antal pokerpoäng för att få resterande. Dessa pokerpoäng samlar du på dig under tiden som du spelar Hold’em och andra pokerformer.

Poker bonuskoder för spel utan insättning

Det är viktigt att känna till att de allra bästa gratiserbjudandena på Texas Hold’em i regel kommer ifrån samarbetspartners till pokeroperatörerna, såsom stora pokerforum. För att ta del av dessa erbjudandena är det därför vanligt förekommande att en speciell kod krävs. Denna behöver du antingen skriva in i samband med att du registrerar ditt konto eller under din pokerprofil efter att kontot har skapats.

Det är inte bara samarbetspartners som har en sådana här kod, utan det förekommer även att operatörerna själva har det. Oavsett vem koden kommer ifrån, hittar du denna i samband med information om erbjudandet ifall det finns någon. Det är oerhört viktigt att denna skrivs in då erbjudandet annars inte kommer att aktiveras.