Utaninsattning.se uppmanar ansvarsfullt spelande och strävar konstant efter att tillhandahålla en säker och ansvarsfull online spelmiljö genom att följa branchens bästa praxis.

Spelande kan vara både underhållande och lönsamt, men det är inte alltid man vinner. Att förlora är en del av spelandet och något du behöver förbereda dig på. Därför bör du alltid spela ansvarsfullt, och aldrig riskera pengar du inte har råd att förlora. Spel är även beroendeframkallande och kan enkelt få dig att tappa perspektiv på tid och pengar. På casinon, vill vi att alla spelerfarenheter är så positiva som möjligt, även om du förlorar. Därför arbetar vi hårt för att hjälpa dig ha kontroll på ditt spelande

Är du orolig för dina barn?

Är du orolig för att dina barn har åtkomst till den här sidan? Om du som vuxen delar din enhet med minderåriga, säkerställ att tillgång till användarnamn, lösenord, och bankdetaljer är förhindrade. Det finns även programvara du kan använda i det här syftet. Två exempel är: NetNanny och Cyber Patrol.

Det är olagligt för alla under 18 år att öppna konto och/eller spela på spelsajter med spel för riktiga pengar. Alla spelsajter på svenska förbehåller sig rätten att utföra ålderskontroll på alla kunder och kan stänga av ett konto tills adekvat information mottagits.

Är du orolig över dina vänners spelande?

Är du orolig för att dina vänner eller någon i din familj är spelberoende? Var vänlig att kontakta vår kundtjänst. De kan hjälpa dig och personen du är orolig över på rätt spår.

Frivilligorganisationer

Här nedan hittar du några organisationer som kan hjälpa dig eller någon i din närhet som spelar och har ett spelberoende.

  • Stödlinjen: http://www.stodlinjen.se
  • Spelinstitutet: http://www.spelinstitutet.se/spelompengar